Otroška neoprenska obleka - Babywarma™ (od 0 do 24 mesecev)

24.99€

Priznanja ki jih je prijel izdelek:

Otroška neoprenska obleka grelna obleka Babywarma Konfidence:

Opis izdelka

Babywarma™ plavalna obleka je narejena iz mehkega neoprena, ki se udobno prilega na dojenčkovo telo ter ustvari topel objem. Dojenčki se v vodi zelo hitro ohladijo in jih začne zebsti, celo v ogrevanih bazenih. Neoprenske obleke naše malčke grejejo, v njih pa se počutijo varno in udobno. Obleke omogočajo dober oprijem in zaradi tega olajšajo delo tudi staršem. Šele sedaj ko sta starš in otrok oba vesela in zadovoljna, lahko maksimalno uživata .

- Odlična izbira za plavalne lekcije na bazenu in v morju,

- Svoboda gibanja: Noge in roke so na prostem, kar gibljivost še izboljša.  mehak neopren zagotavlja toplino in odlično gibljivost.

- Preprosto oblačenje: neoprenske obleke vseh velikosti se dajo popolnoma razpreti, kar pripomore k lahkotnemu oblačenju. Velcro® pritrjevanje zagotavlja popoln oprijem. Znotraj ene velikosti je možnost prilagajanja velikosti zaradi širokega Velcro traku, tako da se prilagaja različnim konstitucijam otrokom (suh, srednje, močnejši),

- Obleka se zapira spodaj iz strani in na ramenih,

- Neopren material debeline 2,5 mm iz katerega izdelana  otroška grelna obleka je nealergena. Ta material  je odličen izolator in poskrbi, da vašemu malčku temperaturna razlika pri vstopu v vodo ne bo šokantna , zagotavlja pa tudi manjši vzgon.

- Neopren je odporen na klor,

- Neopren zagotavlja 100% zaščito pred UV žarki na pokritih delih telesa

- Ščiti pred vetrom tako da je ob oblačnem vremeno primerno tudi za igro ob vodi, kot tudi v vetrovnih termalnih toplicah.

- Neoprenska obleka deluje tako, da zadržuje toploto telesa, ki jo ima plavalec pred vstopom

- Nudi higensko zaščito v bazenu že brez pleničk, se pa v bazenih priporoča z pleničko

- Lahko se kombinira tudi z pralno planičko Konfidence

- Razpeta obleka lahko služi kot mehka podloga za previjanje